Kalendarium 2018

Tors. 13/9 Pedagogerna planerar verksamheten (Ordinarie verksamhet stänger kl 12)
Tors. 20/9 Pedagogerna planerar verksamheten (Ordinarie verksamhet stänger kl 12)
Information om teaterbesök, fotografering, musikverksamhet och middagar skickas ut härefter.
Tors. 27/9  Utbildning i första hjälpen för föräldrar och pedagoger (Vi stänger ca 15.45)
Välkomna att ta del av Röda korsets kurs Första hjälpen! Nio föräldrar får plats – först till kvarn. Anmälan görs till ordförande
Ons. 10/10 Hälften av personalen är på Rikskonferens Kvalitet i förskolan.
Reviderad läroplan, digitala verktyg, normkritik och aktuell forskning på Kompetensutvecklingsinstitutet. Vi ser fram emot kollegialt lärande!
Tors. 18/10 Teater ”Petras Prick” på Tittut för vår yngre grupp
Tors. 11/10 Fortbildningsdag för föräldrakooperativ för idéutbyte och kunskapsutveckling (Kanalen är stängd)
Tors. 1/11 stänger vi kl 16 pga brandskyddsutbildning
Fred. 2/11 stänger vi kl.14.00  inför Allhelgonahelgen
Mån. 5/11 Välkommen på familjemiddag!
Tors. 8/11 Teater Varför? Därför. Annars.. för vår äldre grupp.
Lörd 10/11 Höststädning och höststämma
Mån. 22/11 Teater Busiga händer för vår äldre grupp.
Mån. 26/11 Välkomna på julpyssel med barn och pedagoger!
Mån. 3/12  Halv utvärderingsdag för personalen (Ordinarie verksamhet stänger kl.12.00. Därefter vikarie vid behov.)
Tisd. 4/12 Fotografering
Tors. 13/12 kl.15.00  Luciafirande – vi lyssnar, myser och fikar i det stora rörelserummet
Fred. 21/12 Sista dagen innan juluppehåll
Ons. 2/1 2019 Kanalen öppnar igen
Under tisdagar har vi även under denna termin besök av vår ”Musik-Lovisa” från Kungliga musikhögskolan. Under hösten kommer vi, förutom att sjunga sånger och lära oss nya ramsor och rörelselekar, fördjupa oss i sånger på andra språk tillsammans med henne. Jättekul!